Vind uw huis op Aruba

Droom van het uitzicht ’s morgens over het kristalblauwe water van Aruba. Maak ’s ochtends een wandeling langs het strand of ga ’s middags snorkelen. ’s Avonds kunt u in het slechts op enkele minuten gelegen San Nicolas genieten van een heerlijk diner met verse zeevruchten. Of rijd naar Oranjestad om te gokken of te dansen op levendige calypsomuziek voordat u zich onder de sterren langs de zee weer naar huis begeeft. Dat is allemaal mogelijk bij The Water’s Edge.

Aruba is ten zuiden van de orkaanriem, waardoor directe hits van orkanen zeldzaam zijn.
De laatste orkaan om zelfs de iland te raken was in 2007, wat een niveau 2 veroorzaakte die schade veroorzaakte.

Winkelen en cultuur

De op een na grootste stad, San Nicolas, licht dichtbij en u vindt er markten voor uw dagelijkse boodschappen, boetiekjes om op uw gemak te grasduinen en kunstgalerieën waar u lokale kunstenaars kunt ontdekken. Elke donderdagavond vindt een Caraïbisch festival plaats waar u kunt genieten van muziek, shows, ambachten en traditionele huisgemaakte culinaire producten.

Voor meer winkels en cultuur gaat u naar Oranjestad. Bezoek internationale luxewinkels, zowel als plaatselijke boetieks. Bezichtig de architectuur en historische monumenten, bezoek het Historisch Museum of het nationale Cas di Cultura-theater.

Eten en uitgaan

San Nicolas biedt eet- en uitgaansmogelijkheden naar ieders keuze en smaak, van gourmet cuisine in een eeuwenoud herenhuis tot een lokale flip-flop-stijl duikbar. Breng een bezoek aan een lokale favoriet, Charlie's Bar, die beroemd is voor door duikers gevonden artefacten die op de wanden zijn tentoongesteld; sommige dateren uit de jaren veertig van de vorige eeuw.

Na een kort ritje van dertig minuten komt u in Oranjestad, de hoofdstad van Aruba, een bruisende stad met gastronomische restaurants, gokgelegenheden en amusement. Eetgelegenheden omvatten nagenoeg het volledige scala aan culinaire ervaringen die de gevarieerde cultuur op het eiland vertegenwoordigen. Na uw diner kunt u langs de prachtige kust van een drankje genieten en dansen in zowel rustige als levendige gelegenheden. Elke dinsdagavond kunt u genieten van het Bon Bini-festival dat gevuld is met dans, muziek en culinaire delicatessen.

De locatie en het strand

The Water’s Edge is gelegen in het zuidwestelijk deel van het eiland, waar u kunt genieten van een stillere, en vredigere atmosfeer dan in het uitbundige noordelijke deel. Neem het privépad met uitzicht op de oceaan naar Rodgers Beach, het strand waar het water ondiep is en perfect voor gezinnen en pootjebaden, alsmede een verbluffend mooie plek om te snorkelen. Bezoek het nabijgelegen San Nicolas voor al uw winkel- en eetbehoeften of rijd een half uur naar Oranjestad voor meer mogelijkheden.

Zie Beschikbaarheid

Huidige tijd

32°C
Current Temp